Romana Engleza
SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM
SUPORTI SUPER SLIM
SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM SUPORTI SUPER SLIM
35,00 lei fara TVA
Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
Suport universal pentru placute de inmatriculare auto, fara rame, confectionat din plastic. Se comercializeaza la set de 4 bucati, cate doi pentru fiecare bara si sunt de 2 culori: negru si incolor.

SUPORTI SUPER SLIM NEGRI

 • un set 35 lei/set+tva
 • 5 seturi 30 lei/set+tva
 • 10 seturi 25 lei/set+tva
 • 50 seturi 20 lei/set+tva
 • 100 seturi 15 lei/set+tva
 • peste 200 seturi 12 lei/set+tva

SUPORTI SUPER SLIM INCOLORI

 • un set 50 lei/set+tva
 • 10 seturi 40 lei/set+tva
 • 50 seturi 25 lei/set+tva
 • 100 seturi 20 lei/set+tva
 • peste 200 seturi 15 lei/set+tva
Transportul este GRATUIT, cu exceptia localitatilor pentru care FAN COURIER percepe km exteriori.
The customer bears the shipping charges
Adauga la favorite Ai nevoie de ajutor? 40722237303

Suporti numar inmatriculare fara rame ultraslim

  Dacă aducem în discuție modalitățile de a-ți personaliza mașina, vezi auzi pe cât multe păreri, pe atâtea preferințe. Fiindcă și gusturile conducătorilor auto diferă. La fel ca în cazul alegerilor culinare. Unii vor prefera să umble la motor, să îmbunătățească performanța automobilului . Să-i adune cât mai mulți cai putere sub capotă și să-i înmulțească. Alții sunt mai preocupați de latura estetică a mașinii. De felul în care se reflectă aspectul ei în ochii celor care o văd fie în acțiune, fie parcată. Astfel, ei vor schimba jantele, vopseaua, farurile, eleronul, bara din față, bara din spate. Și atâtea alte elemente de design. Cât despre noi? Avem și noi gusturile noastre, firește. Prin urmare, suntem de părere că o mașină, la fel ca un costum purtat din tată în fiu sau o casetă de bijuterii vintage, poate transmite emoție. Și o poate face începând cu suporti numar inmatriculare fara rame ultraslim. Hai să intri cu noi în miezul poveștii! Și să vezi cum emoția se împletește cu tehnica.

Producem suporti super slim în peste 8500 de unități pe zi!

  Înainte de toate, suntem mândri că, de mai bine de 30 de ani, societatea noastră produce și comercializează cu succes piese și accesorii auto. Atât în țară, cât și în străinătate. În acest sens, mizăm pe două calități esențiale. Două calități care au transformat societatea noastră într-o afacere longevivă și profitabilă. Acestea sunt calitatea și viteza.

  Astfel, am reușit să producem zilnic aproximativ 8500 de suporti super slim. Și nu numai! Din materiale de calitate adaptate preferințelor tale. Este suficient să plasezi o comandă la noi pe site și te vei bucura de ea în cel mult trei zile lucrătoare. Chiar dacă ești sau nu posesorul unei mașini sport, noi ne asigurăm că orice comandă este livrată cu un motor de mulți cai putere. În așa fel încât tu să te bucuri cât mai repede de alegerea ta în materie de suporti super slim.

  Nu în ultimul rând, în ce privește calitatea, avantajele accesoriilor noastre auto sunt de necontestat. Așadar, dacă vorbim de suporti super slim, putem spune că sunt elastici și se montează ușor pe bara din față. În acest fel, nu deranjează senzorii pentru obstacol. De asemenea, acești suporți sunt dotați cu două clipsuri în partea de jos pentru a putea bloca și debloca plăcuța de înmatriculare. Toate aceste caracteristici demonstrează fiabilitatea produselor noastre. De aceea, și cererea conducătorilor auto e atât de mare.

Set suporti super slim. Detalii necesare

  O mașină personalizată profesionist, atât estetic, cât și funcțional, începe cu un set suporti super slim. Este un detaliu mic, dar care poate face diferența. Care îți poate scoate mașina la rampă, prin grija pe care ai ales să i-o acorzi. De la cel mai vizibil element până la cel mai invizibil. Sau dacă nu invizibil, atunci infim, un detaliu pe care numai un ochi de profesionist nu-l poate trece cu vederea.

  Noi ne adresăm conducătorilor auto profesioniști. Credem sincer, fără să încercăm să te convingem de nimic, că și tu ești unul dintre ei. Din moment ce ai ales să ne citești. Și să fii la curent cu toate inovațiile produselor noastre. Prin urmare, punem la vânzare pentru tine acest set suporti super slim. Adică un suport universal pentru plăcuțe de înmatriculare auto, fără rame, alcătuit din plastic. Se vinde la set de patru bucăți, câte două pentru fiecare număr. Și, de asemenea, sunt disponibile în două culori: negru și incolor.

1. Suporti super slim negri

  Oferta noastră de suporti super slim negri include:

 • un set la 35 de lei;
 • 5 seturi la 30 de lei/set;
 • 10 seturi la 25 de lei/set;
 • 50 de seturi la 20 de lei/set;
 • 100 de seturi la 15 lei/set;
 • peste 200 de seturi la 12 lei/set.

2. Suporti super slim incolori

  Oferta noastră de suporti super slim incolori include:

 • un set la 50 de lei;
 • 10 seturi la 40 de lei/set;
 • 50 de seturi la 25 de lei/set;
 • 100 de seturi la 20 lei/set;
 • Peste 200 seturi la 15 lei/set.

De ce să cumperi suporti numar inmatriculare fara rame ultraslim de la noi?

  Ai citit până acum rândurile de mai sus cu atenție. Ai văzut că ceea ce definește compania noastră sunt calitatea și viteza. Și că, în egală măsură, punem preț pe emoția de a te vedea fericit în mașina ta personalizată până la plăcuța de înmatriculare. Aceasta e misiunea noastră. O punem în practică de peste 30 de ani. Iar rezultatele se văd în numărul mare de comenzi. Și în oferta noastră și mai mare, ofertă care include si suporti numar inmatriculare fara rame ultraslim.

  Având în vedere toate aceste caracteristici pozitive, decizia de a cumpăra suporti numar inmatriculare fara rame ultraslim pare, brusc, extrem de facilă. Așadar, poți apela cu încredere la noi. Vei simți în acest fel ce înseamnă să ai o mașină în care ai investit bani, timp, dar și emoție. Vei realiza cât contează o personalizare de nota zece realizată de tine. Cu ajutorul unor accesorii auto profesioniste furnizate de o firmă profesionistă din domeniu.

  Și, mai presus de toate, vei înțelege cu inima ta ce simțea fiul care a îmbrăcat costumul de mire al tatălui. Sau nepoata care a moștenit bijuteriile bunicii. Același timp de emoție pe care și copilul tău, într-o bună zi, o va simți conducând mașina ta personalizată de la A la Z. Etalează-ți preferințele de conducător auto acum și fii fericit!

delivery
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
tehnic
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
calitate
CALITATE GARANTATA
100% autentic

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp