Romana Engleza
SUPORTI PERSONALIZATI SUPORTI PERSONALIZATI
SUPORTI PERSONALIZATI
SUPORTI PERSONALIZATI SUPORTI PERSONALIZATI200,00 lei fara TVA
Disponibilitate:
În Stoc
0 opinii(scrie una)
Cantitate
  • 8 bucati 25 lei/buc+tva
  • 24 bucati 10 lei/buc+tva
  • 40 bucati   7 lei/buc+tva
  • 104 bucati   6 lei/buc+tva
  • 200 bucati 5,3lei/buc+tva
  • peste 500 bucati  4,7 lei/buc+tvaPersonalizarea suportului de numar se face prin serigrafie(manuala) sau cu imprimanta printr-un program prestabilit.

Suprafata pe care se pot personaliza suportii este de 510×16 mm.

Transportul este GRATUIT, cu exceptia localitatilor pentru care FAN COURIER percepe km exteriori.
The customer bears the shipping charges
Adauga la favorite Ai nevoie de ajutor? 40722237303

Suporturi numere auto personalizabile. Calitate și viteză

  Când vine vorba de mașini, conducătorii auto se împart în două categorii. Cei care spun că automobilul este o unealtă, un simplu mijloc de deplasare între punctul A și punctul B. Și cei care afirmă că mașina e mai mult decât un instrument. Că e un obiect înzestrat cu valoare sentimentală. Deși publicul nostru țintă este format din șoferii din a doua categorie, ne dorim să-i convingem și pe primii conducători auto de validitatea acestei afirmații. Cu alte cuvinte, de faptul că o mașină, la fel ca o piesă vestimentară sau o piesă de mobilier, poate transmite emoție. Și o poate face începând cu suporturi numere auto personalizabile.
  Nu ne credeți? Nicio problemă. Avem mijloacele necesare să vă demonstrăm contrariul. Vi le prezentăm în cele ce urmează.

Peste 8500 de suporti numere inmatriculare personalizati pe zi!

  În primul rând, ne mândrim cu faptul că, de peste 30 de ani, societatea noastră produce și comercializează cu succes piese și accesorii auto. Atât în țară, cât și în străinătate. În acest sens, mizăm pe două calități esențiale, care au transformat societatea noastră într-o afacere longevivă și profitabilă. Aceste calități sunt calitatea și viteza.
  Astfel, am reușit să producem zilnic aproximativ 8500 de suporti numere inmatriculare personalizati. Din materiale de calitate adaptate preferințelor voastre. Este suficient să plasați o comandă la noi pe site și o veți primi în cel mult trei zile lucrătoare. Chiar dacă dețineți sau nu o mașină sport, noi ne asigurăm că orice comandă este livrată cu un motor de mulți cai putere. Pentru ca voi să vă puteți bucura cât mai repede de alegerea voastră în materie de suporturi numere auto personalizabile.
  În al doilea rând, în privința calității, avantajele pe care le dețin accesoriile noastre auto sunt incontestabile. Așadar, dacă vorbim de suporti numere inmatriculare personalizati, putem spune că sunt elastici și se montează ușor pe bara din față. În acest fel, nu deranjează senzorii pentru obstacol. De asemenea, acești suporți sunt dotați cu două clipsuri în partea de jos pentru a putea bloca și debloca plăcuța de înmatriculare. Toate aceste caracteristici demonstrează fiabilitatea produselor noastre. De aceea, și cererea conducătorilor auto e atât de mare.

Tipuri de numere auto personalizabile

  Spuneam în primul paragraf că puteți găsi emoție chiar și în numere auto personalizabile. Știu că și acum vă vine greu să credeți asta, dar aduceți-vă aminte când erați copii. Sau, dacă sunteți tați de băieți, uitați-vă la puștii voștri când se joacă Need for Speed pe consolă sau computer și priviți-le bucuria în ochi de fiecare dată când își tunează mașina virtuală preferată până în cele mai mici detalii. Despre asta e vorba când spunem emoție. Noi credem că putem aduce același timp de bucurie și în societatea noastră. Prin urmare, vă prezentăm în rândurile următoare o gamă largă de tipuri de suporți și numere auto personalizabile disponibile pe stoc:

1. Suporți personalizați

  Este un suport personalizat standard. În acest caz, personalizarea se realizează fie prin serigrafie, fie prin intermediul unei imprimante cu program prestabilit. Dacă discutăm de suprafața pe care se pot personaliza suporții, aceasta este de 510x16 mm.

2. Suporți personalizați cu protecție UV

  Ce este diferit la acest tip de suport față de cel standard? În primul rând, faptul că se aplică un strat protector de lac peste textul personalizat. Acesta conferă luciu și protecție UV suportului de număr. Ceea ce înseamnă că îl protejează de suprafețe dure și intemperii, oferind o garanție în plus calității suportului de număr.

3. Suporți personalizați cu scriere în relief

  Și la acest suport avem protecție UV. Diferența constă în faptul că ea se aplică peste textul scris în relief – aproximativ 1mm.

4. Suporți super slim

  Este un tip de suport universal fabricat din plastic. Se folosește pentru plăcuțe de înmatriculare auto fără rame. Și este disponibil în oferta noastră în seturi de câte patru bucăți – două pentru fiecare bară. Și în două tipuri de culori: negru și incolor.

5. Plăcuțe numere auto personalizate

  Este un tip de plăcuțe a căror personalizare se realizează grație printului digital.

6. Suporți personalizați cu branduri auto

  În acest caz, suportul se personalizează cu o imprimantă. În același timp, el este acoperit cu un strat de lac ce oferă protecție UV. Ce mai trebuie să știți? La o comandă mai mare de două bucăți, se pot face mai multe personalizări cu branduri auto.

De ce să cumperi suporturi numere auto personalizabile de la noi?

  Ați citit până acum rândurile de mai sus cu atenție. Ați văzut că ceea ce ne definește societatea sunt calitatea și viteza. Și că, în egală măsură, punem preț pe emoția sau bucuria de a vă vedea fericiți în mașina voastră personalizată până la plăcuța de înmatriculare. Aceasta e misiunea noastră. O punem în practică de peste 30 de ani. Iar rezultatele se văd în numărul mare de comenzi. Și în oferta noastră și mai mare - 8500 de suporti numere inmatriculare personalizati, să nu uitați asta!
  Luând în calcul toate aceste caracteristici pozitive, decizia de a achiziționa suporturi numere auto personalizabile nu mai pare deloc complicată. Drept urmare, puteți apela cu încredere la noi. Astfel, veți simți pe propria piele bucuria băieților voștri când cumpără o mașină nouă în jocul Need for Speed, o personalizează și accesorizează după bunul plac și, în final, se atașează de ea ca de un prieten drag.
  Veți experimenta acest tip de libertate care vă permite să învestiți emoție în ceea ce alți șoferi, după cum ați văzut, consideră o unealtă, un simplu mijloc de deplasare, un banal instrument. Deci, emoție, bucurie, libertate. Pariați pe aceste trei cărți câștigătoare numai la noi!

delivery
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile luc. de la comanda
tehnic
SUPORT TEHNIC
Intre orele 08:00 si 18:00
calitate
CALITATE GARANTATA
100% autentic

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp