Romana Engleza

Politica de retur

Politica de retur

1. Procedura Generală de Returnare:

a. În conformitate cu OUG 34/2014, clientul poate returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorului.

b. Pentru a iniția procesul de returnare, clientul trebuie să completeze un formular de returnare disponibil pe site-ul nostru sau să contacteze echipa noastră de suport pentru asistență.


2. Condiții de Returnare:

a. Produsul trebuie să fie în stare perfectă, neutilizat și să aibă ambalajul original in care a fost livrat.

b. Orice accesorii, manuale sau alte elemente incluse în pachet trebuie să fie returnate în condiții perfecte.

c. Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou;

d. In cazul in care achizitia genereaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului;

e. Nu se acceptă returnarea produselor care:

- prezintă semne evidente de uzură si nu mai pot fi recomercializate.

- produsul achiziționat a fost inlocuit cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit;

- nu este în aceeași stare în care a fost livrat, respectiv având toate etichetele intacte împreună cu toate documentele care au însoțit produsul/produsele returnat(e);

- nu au fost ambalate corespunzator pentru transportul prin curier

- nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator (categoria produse de igiena).

- cererea de returnare a depasit termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut mai sus;

- etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc.

- nu se accepta retur

f. Nu se accepta retur prin Posta Romana, ci doar prin serviciul de curierat rapid.


3. Procesul de Returnare:

a. După completarea formularului de returnare sau contactarea echipei noastre, clientul va primi un număr de autorizație pentru returnare.

b. Clientul este responsabil pentru ambalarea corespunzătoare a produsului și expedierea acestuia la adresa specificată in mailul de confirmare a returului împreună cu numărul de autorizație.

c. Costurile de returnare vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau greșit.


4. Verificarea Produsului Returnat:

a. La primirea produsului returnat, echipa noastră va verifica starea acestuia conform condițiilor menționate mai sus.

b. În cazul în care produsul respectă condițiile de returnare, se va efectua restituirea contravalorii produsului in contul bancar specificat de client în termen de 14 zile lucrătoare.


5. Produse Defecte sau Livrare Greșită:

a. În cazul în care un produs este defect sau a fost livrat greșit, clientul poate solicita înlocuirea sau returnarea integrală a sumei plătite, inclusiv costurile de transport.


6. Informații Suplimentare:

a. Politica de returnare poate fi actualizată periodic; clienții vor fi notificați cu privire la orice modificări semnificative.

b. Orice întrebări sau nelămuriri legate de politica de returnare pot fi adresate echipei noastre de suport.


whatsapp